( )

Hey, Ik ben Demi! Jouw persoonlijke fotografe

Leer mij kennen

Ik ben jouw partner in het creëren van een onvergetelijke online aanwezigheid. Als personal branding fotograaf, ben ik gepassioneerd door het vastleggen van jouw unieke verhaal en het versterken van jouw merk, zodat jij minder moeite krijgt met het aantrekken van klanten.

Ik ben er om jouw visie tot leven te brengen met authentieke, betekenisvolle foto's die passen bij wie je bent en wat je doet. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jouw foto's uniek zijn en niet een herhaling zijn van wat anderen doen. Samen zullen we jouw verhaal vastleggen en je helpen opvallen in de drukke online wereld.

Ik houd van rustige en tijdloze foto's. En ik ben gek op spelen met licht en schaduw, natuurlijk licht is mijn favoriet! Mijn fotografiestijl omschrijf ik als puur, ongedwongen en warm met emotie. Ik vind het belangrijk om spontane momenten vast te leggen en dat je plezier hebt tijdens de fotoshoot.

2015

Ik kocht mijn eerste camera

Van mijn gespaarde centjes kocht ik mijn allereerste Canon camera! Ik was hier zo trots op en waren mijn vriendinnen vaak mijn modellen.

2016

Ik begon met de opleiding fotografie in Zwolle

4 jaar lang studeerde ik alle kneepjes van het vak en kreeg ik leuke opdrachten mee naar huis om te oefenen.

2020

Ik ben geslaagd voor de fotografie opleiding en ik schreef mij in bij de kvk!

Gelijk na de opleiding heb ik mij ingeschreven bij de KVK! Ik mocht hele leuke stelletjes en familie's op de foto zetten!

2020

Ik ben gestart met de opleiding Commerciële Economie

Ik wilde mezelf en mijn kennis verbreden en daarom ben ik begonnen met de Commerciële Economie. Ondertussen heb ik ook hele mooie fotografie opdrachten mogen maken. 

2023

De focus gemaakt naar personal branding fotografie

Ik kreeg steeds meer kriebels bij het fotograferen van ondernemers. Ik wil verhalen fotograferen en een unieke bijdrage leveren.